28 / 03 / 2024

Kozanlılar Derneği yeni binasına kavuştu!

Kozanlılar Derneği yeni binasına kavuştu!

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Kozanlılar Derneği’nin yeni binasının açılışını yaptı. Aldırmaz, “Sivil toplum örgütlerinin önemi her geçen gün artmaktadır. Kozanlılar Derneği, Sarıçam’a, Kozanlılara ve Adana’ya hayırlı uğurlu olsun.”




Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Kozanlılar Derneği’nin yeni binasının açılışını yaptı. 


Açılışta konuşan Zihni Aldırmaz, “Sivil toplum örgütlerinin önemi her geçen gün artmaktadır. Kozanlılar Derneği, Sarıçam’a, Kozanlılara ve Adana’ya hayırlı uğurlu olsun.” dedi. 


Dernek Başkanı Ahmet Ünsal, derneğin 5 bin üyesi olduğunu ve ailelerin de dikkate alınmasıyla sayının 50 bine ulaştığını belirtti. Ünsal da, Zihni Aldırmaz’ın yeni binanın yapımı için verdiği maddi ve manevi desteği unutmayacaklarını söyledi. Zihni Aldırmaz’ın Sarıçam’a da önemli hizmetler verdiğini, yaklaş ık 4 yıl boyunca yaptığı belediye başkanlığından çok memnun olduklarını açıklayan Ünsal, kendisinin tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceklerini, bundan sonra da desteğini esirgemeyeceğinden emin olduklarını vurguladı. Kozanlılar Derneği’nde gerçekleştirilen dernekçilik faaliyetlerinin farklı olduğunu ve önemli hizmetlere ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Ünsal, Kozanlılar Derneği’nin gün geçtikçe büyüyeceğini ve etki alanının artacağını belirtti.


 


Bugün


Geri Dön