23 / 04 / 2024

Kozzy AVM 22 Nisan'da açılıyor!

Kozzy AVM 22 Nisan'da açılıyor!

Rönesans Grubu'nun yeni projesi Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi 22 Nisan'da kapılarını açacak. AVM'nin resmi açılışı ise 24 Nisan'da gerçekleşecek



Kozyatağı'nda konut ve işyerlerinin ortasında, E-5'in altında yer alan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, Bayar Caddesi Baytur Konutları yanında Şakacı Sokak'da yer alıyor. 14 bin 500 metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan alışveriş merkezi 30 milyon dolara mal oldu.

Resmi açılışı 24 Nisan'da Deniz Baykal ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün katılımıyla gerçekleştirilecek proje Türkiye'de örnek bir kamu-özel ortaklığı ve 29 yıllık bir yap işlet devret projesi.
Kozzy AVM, E-5 Karayolu'na 1 kilometreden az, Boğaziçi köprüsü gişelerine 8.8 kilometre ve Bağdat Caddesi'ne 1.3 kilometre uzaklıkta, Kadıköy- Bostancı sahil yoluna yürüme mesafesinde inşa edildi. Toplam 40 bin metrekarelik alana kurulan Kozzy AVM'de 65 adet mağaza ve yüzlerce marka bulunuyor. Alışveriş merkezinde ayrıca 259 araçlık kapalı otopark, 400 kişi kapasiteli Gazanfer Özcan tiyatro salonu, 9 adet sinema salonu, sergi alanları, açık hava konseptli restoran ve kafeler, keyifli etkinlik ve aktivite alanları, özel açık hava terasları yer alıyor.

Geri Dön