19 / 04 / 2024

Kripto para borsası Binance'dan sürpriz Twitter desteği! Kredi musluğunu açtı

Kripto para borsası Binance'dan sürpriz Twitter desteği! Kredi musluğunu açtı

Kripto para borsası Binance, Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk'a 500 milyon dolarlık kredi açtı. Binance, Twitter’a 500 milyon dolarlık öz sermaye yatırımı yapmayı planladığını açıkladı.



BINANCE TWİTTER'A NEDEN YATIRIM YAPIYOR?

Binance CEO'su Changpeng Zhao, konu ile ilgili yaptığı açıklamada fon taahhüdünü davaya küçük bir katkı olarak yorumladı. Anlaşmanın sağlanmasıyla birlikte Binance, Twitter satın alımında en büyük fon sağlayıcılarından biri olacak.

Binance’in milyarder CEO’su ve kurucusu Changpeng Zhao, kripto Web3 olarak bilinen yeni bir tür internet vizyonuna büyük bir inanç duyarken Musk’ın Twitter’ını Web3’ün önemli bir bileşeni olarak görüyor. Web3 kavramı, pek çok kripto paranın temelini oluşturan teknoloji olan blok zinciri teknolojisini baz alarak inşa edilmiş yeni web deneyimlerini tanımlıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön