25 / 04 / 2024

Binance para çekimini geçici süreliğine durdurdu!

Binance para çekimini geçici süreliğine durdurdu!

Kripto para borsası Binance, para çekme işlemlerini kısa bir süre durdurduğunu açıkladı. 



Kripto para borsası Biance son dakika açıklamasında para çekme işlemlerini kısa bir süreliğine durdurduğunu açıkladı. Sputniknews'te yer alan habere göre; konu üzerinde çalıştıklarını belirtildi. Kısa bir süre para çekim işlemleri yeniden başladı.

Binance Global'den yapılan açıklamada şu detaylara yer verildi: 

"Tüm para çekme işlemleri Binance'da geçici olarak askıya alındı. Ekibimizin üzerinde çalıştığından emin olabilirsiniz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler ve sabrınız için teşekkür ederiz."

Binance para çekimini geçici süreliğine durdurdu!

Açıklamanın devamında "Bir para çekme talebi gönderirseniz, bir kuyruğa eklenecektir, ancak bu sorun çözülene kadar işleme alınmayacaktır" detayları yer aldı. 

Kısa bir sürenin ardından firma para çekme işlemlerinin yeniden başladığını duyurdu.  

Kripto paraların toplam değeri 2.5 trilyon doları aştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön