25 / 04 / 2024

Kripto para borsası Binance'dan sürpriz Twitter desteği! Kredi musluğunu açtı

Kripto para borsası Binance'dan sürpriz Twitter desteği! Kredi musluğunu açtı

Kripto para borsası Binance, Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk'a 500 milyon dolarlık kredi açtı. Binance, Twitter’a 500 milyon dolarlık öz sermaye yatırımı yapmayı planladığını açıkladı.



ELON MUSK TWITTER İÇİN NE PLANLIYOR?

Musk’ın Twitter için tam olarak ne planladığı hala belirsiz olsa da, bir ödeme yöntemi olarak kriptoların kabul edilmesi yönünde getirme planları olduğu düşünülüyor.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan kripto varlık yöneticisi Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein CNBC’ye verdiği demeçte, “Twitter’ın kripto veya diğer yeni teknolojiler dahil olmak üzere büyüyen ekosistemlere hizmet etme açısından daha esnek olabileceği konusunda gerçekten iyiye işaret” diye konuştu.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) bildirimine göre Elon Musk'ın Twitter satın alımı için toplanan özsermaye taahhüdü şimdilik 27,5 milyar dolara ulaştı. Bu rakam satın alma miktarı olan 44 milyar doların yarısını aştı.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön