25 / 04 / 2024

Kripto para borsası KuCoin Türkiye’ye adım attı!

Kripto para borsası KuCoin Türkiye’ye adım attı!

Kripto para piyasasının önde gelen borsalarından KuCoin, resmi olarak Türkiye faaliyetlerine başladı. Dünyanın 5. büyük spot işlem borsası olan KuCoin, 207 ülkeden 10 milyon kullanıcıya hizmet veriyor. 



Kripto para borsası KuCoin Türkiye’ye adım attı!

Türkiye yatırımlarına yönelik konuşan KuCoin CEO’su Johnny Lyu, “Türkiye kripto para dünyasında büyük etkisi olan ve yüksek hacme ulaşmış bir ülke. Bu anlamıyla KuCoin için Türkiye yıllardır çok önemli bir ülke konumunda yer alıyor. Türkiye’deki yatırımcılarla uzun zamandır iletişim halindeyiz ve yüzbinlerce Türk yatırımcıya hizmet sağlıyoruz. Türk yatırımcıların diğer ülkelerden çok daha farklı bir bakış açısı var. Buradaki yatırımcılar gelişen teknolojilere, farklı fikirlere ve yeni kripto paralara karşı çok daha sıcak yaklaşıyor. Bu da sektörün gelişimini bir ülke bazında çok önemli bir hale getiriyor. Biz KuCoin olarak dünyanın en büyük 5. spot işlem borsasıyız. Spot işlemlerde önde olan Türkiye ile bu konuda çok büyük bir uyum içerisindeyiz. Geçtiğimiz aylarda planlayarak hızlı bir şekilde süreci yönettiğimiz Türkiye faaliyetlerimizi aktif ettiğimiz için çok mutluyuz. Türkiye’yi yatırım yapılabilecek en doğru ülkelerden biri olarak görüyoruz. Buradaki yatırımcılara daha fazla kampanya sunmak, etkinlikler düzenlemek ve daha sık iletişimde kalmayı hedefliyoruz. Yeni yatırımımızla birlikte Türkiye’ye hızlı bir giriş sağladık ve bunu sürdüreceğiz. Türkiye’ye attığımız bu adımın hem Türkiye hem KuCoin hem de kripto para dünyası için yeni bir başarı hikayesi olacağına inanıyoruz.” dedi.

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte 26 Nisan 2022 kripto para fiyatları...

Kredi çekeceklere müjde faiz oranları düştü! İş Bankası, Ziraat Bankası ve Garanti Bankası güncel faiz oranları...

Dikkat! Elinizdeki bir doları bile harcamayın! Yakında onu da bulamayacaksınız


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön