25 / 04 / 2024

Kripto para piyasalarında Çin depremi!

Kripto para piyasalarında Çin depremi!

Kripto para piyasalarında adeta Çin depremi yaşanıyor. Çin’in kripto paraları yasaklaması nedeniyle satışlar hızlanıyor.



Çin kripto paralara karşı açtığı savaşı hız kesmeden sürdürüyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, Çin’in Sichuan’da madenciliğin yasaklanmasıyla son zamanlada sık sık gündeme gelen Bitcoin’de sert düşüşler başlamıştı.  Ayrıca Çin Merkez Bankası’nın bankalar ve Alipay gibi ödeme kuruluşları ile gerçekleştirdiği toplantıda kuruluşlara son zamanların gündem maddesi kripto paralardan uzak durmaları ile ilgili uyarılar yapıldı. Yaşanan bu son gelişmeler Bitcoin ve Ethereum'a da satış getirdi.

Kripto para piyasalarında Çin depremi!

BITCOIN NE KADAR OLDU?

Son zamanların gündem maddeleri arasında yer alan Bitcoin 31 bin dolar seviyelerindeyken yaşanan son gelişmelerle 33 bin dolara yükseldi. Gündem olan diğer kripto para birimi Ethereum de 1974 dolar seviyesinde işlem görüyor. Yaşanılan düşüşlerle dikkat çeken Bitcoin 6 günde toplamda yüzde 20 değer kaybetti ancak yılbaşına göre yüzde 13 primli seyrine devam ediyor.
 

Rusya Merkez Bankası: Kripto paralar en tehlikeli yatırım aracı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön