25 / 04 / 2024

Kripto para zengini çokça aldığı koini açıkladı! Yatırımcılar dikkat!

Kripto para zengini çokça aldığı koini açıkladı! Yatırımcılar dikkat!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasasına ilgi duyan 22 yaşındaki bir genç kripto para ile bir servet kazandı. Fakat daha sonraki çöküşte milyonlar kaybetti. İşte o genç bu yüzden hala Bitcoin’e (BTC) yatırım yapıyor. İşte detaylar...



Daha önce Kriptokoincom haberlerinde de yer alan Kiarash Hossainpour, 22 yaşında bir yatırımcı. Almanya’nın en tanınmış kripto YouTuber’ları arasında yer alan  Kiarash Hossainpour aynı zamanda iki arkadaşıyla beraber yönettiği bir yatırım fonunun da kurucusu. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, 18 yaşındayken Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine yatırım yapan Kiarash Hossainpour  milyoner oldu.

Kripto para zengini çokça aldığı koini açıkladı! Yatırımcılar dikkat!

Kriptokoin'de yer alan habere göre,  Kiarash Hossainpour tüm parasının halen kriptoda olduğunu belirterek, yaşanan son çöküşle, portföyünün büyük bir darbe aldığını söyledi. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan  Kiarash Hossainpour "En yüksek noktasından yaklaşık yüzde 60 düştü. Evet, bu milyonları kaybettiğim anlamına geliyor” dedi.

Fakat genç yatırımcı hala bir milyoner ve kaybettiklerine rağmen hala Bitcoin’e yatırım yapmayı sürdürüyor. Kiarash Hossainpour, daha önceki zamanlarda Terra (LUNA)’ya da büyük yatırımlar yaptığını söylüyor. Açıklanan resmi rakamlara göre, o zamandan beri LUNA, değerinin yüzde 99’undan fazlasını kaybetti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön