27 / 04 / 2024

Kripto para zengini çokça aldığı koini açıkladı! Yatırımcılar dikkat!

Kripto para zengini çokça aldığı koini açıkladı! Yatırımcılar dikkat!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasasına ilgi duyan 22 yaşındaki bir genç kripto para ile bir servet kazandı. Fakat daha sonraki çöküşte milyonlar kaybetti. İşte o genç bu yüzden hala Bitcoin’e (BTC) yatırım yapıyor. İşte detaylar...



“Bu beni etkiledi,” diyen  Kiarash Hossainpour ayrıca, LUNA’nın ardındaki fikrin hala iyi olduğunu düşündüğünü de belirtiyor. Projenin yalnızca ekip yüzünden çöktüğü görüşünü savunan  Kiarash Hossainpour bununla beraber şu ifadeleri kullanıyor: “Ama dürüst olmalıyım, yanılmışım. Her zaman haklı olamazsınız ve ne yazık ki tahmin edemeyeceğiniz bazı şeyler var” diyor.  Öte yandan “Çöküşte bu kadar büyük bir miktar kaybetmek beni rahatsız etmiyor” 

Kiarash Hossainpour son zamanlarda sık sık gündeme gelen kriptoyu uzun vadeli bir yatırım olarak gördüğünü belirtiyor. Ayrıca, yatırım yaptığı para için en az 10 yıllık bir yatırım ufku olduğunu da belirtiyor. “Mevcut krizi atlatmam gerekiyor,” diyen  Kiarash Hossainpour, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin’e yatırım yapmaktan kazandığı deneyim miktarının, çöküş karşısında sakin kalmasına da yardımcı olduğunu belirtiyor. Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin ile ilk defa yaklaşık 14 yaşındayken ilgilenmeye başladı. “Bunun için endişelenmememin sebebinin uzun süredir bu işin içinde olmam olduğunu söylemeliyim” şeklinde konuşuyor. 

Kripto para zengini çokça aldığı koini açıkladı! Yatırımcılar dikkat!

Kiarash Hossainpour yaptığı açıklamada “Bu zihinsel dayanıklılığa sahip olmak, teorik olarak milyonları kaybetmek ve bunun için endişelenmemek, herkeste bu yok” diyerek, satmayı planlamadığı sürece Bitcoin fiyatıyla ilgilenmediğini de belirtiyor.

BİTCOİN 100.000 AVROYA ÇIKSA BİLE SATMAM

Kiarash Hossainpour yaptığı açıklamada gelecekte çok daha yüksek fiyatlar beklediğini ve bu sebeple de Bitcoin’in mevcut fiyatını bir fırsat olarak gördüğünü belirterek. “Çok fazla Bitcoin alıyorum ve uzun vadeli düşünüyorum” şeklinde konuşuyor. 

Hızlı koşup sert çakılan Kripto paralarda kabus devam ediyor! 

Bitcoin'de psikolojik sınır aşıldı! Ünlü ekonomistten uyarı gecikmedi

Bitcoin için şok iddia! 10 bini kıracak!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön