25 / 04 / 2024

Kripto paralar çakıldı!

Kripto paralar çakıldı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasaları hafta sonuna sert düşüşle girdi. 



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasaları hafta sonuna sert düşüşlerle girdi. Vatan'da yer alan habere göre, gün içerisinde yüzde 20'den fazla düşen gözde kripto para birimi Bitcoin 42 bin dolar seviyelerine kadar geriledi. Yaşanan son gelişmelere göre, piyasadaki volatilite de dikkat çekiyor. Sert düşüş yaşayan Bitcoin'in fiyatı 53 bin ile 42 bin dolar arasında seyrediyor.

Kripto paralar çakıldı!

Yine son zamanlarda sık sık gündeme delen Ethereum da yüzde 20'ye yakın düştü ve açıklanan rakamlara göre Ether 3 bin 500 doların altını test etti.

Kripto paralarda mağduriyet nasıl azaltılabilir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön