26 / 04 / 2024

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!

Bitcoin, Ethereum ve diğer altcoinlerin ne yönde hareket edeceğini yatırımcılar merak ediyor. Peki kripto varlıkların atası Bitcoin zirvedeki yerini Ethereum'a bırakacak mı? Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve diğer altcoinlerdeki son durum ne olacak? İşte ayrıntılar..



Kripto paralar Ocak'ta oldukça kötü bir performans gösterdi. Sermaye değeri bakımından piyasanın lider konumunda bulunan Bitcoin, Ocak'ın 15 gününde primli duruş sergiledi. Genel olarak hacimsiz artışlara sahne olan Bitcoin, Ocak'ın son günlerinde yukarı yönlü hareket etse de yüzde 16.78 oranında değer kaybetti. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; son günlerde artış trendine girerek 38 bin doların üzerinde tutunmaya çalışan lider kripto para birimi Bitcoin, son 4 senenin en kötü ocak ayını gördü. 

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!

Peki Bitcoin zirveyi Ethereum'a bırakacak mı? Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve diğer altcoinlerdeki son durum ne olacak? İşte ayrıntılar..

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön