25 / 04 / 2024

Kripto paralar doların yerini alabilir mi?

Kripto paralar doların yerini alabilir mi?

Kripto paraların gelecek süreçlerde doların yerini alarak rezerv para statürsü kazanabileceği iddia ediliyor. Stanley Druckenmiller, kripto tabancı bir finasn sisteminin doların yerine geçerek küresel rezerv para birimi olabileceğine dikkat çekti.



Kripto paraların gelecek süreçlerde doların yerini alarak rezerv para statürsü kazanabileceği iddia ediliyor. Sözcü'de yer alan habere göre; milyarder koruma fonu yöneticisi Stanley Druckenmiller, kripto tabancı bir finasn sisteminin doların yerine geçerek küresel rezerv para birimi olabileceğine dikkat çekti.

Defter Sistemi 

Kripto paralar doların yerini alabilir mi?

Druckenmiller, kripto tabanlı bir defter sisteminin küresel rezerv para birimi haline gelebileceğine vurgu yaptı. Druckenmiller, şunları kaydetti: 

"Doların yerini bir şey alacaksa bunun MIT veya Standford'tan bir takım çocuğun icat ettiği bir tür defter sistemi olabileceğini ve bu sistemin dünya genelinde doların yerine geçebileceğini düşünüyorum."

Devam eden mali teşviklerin bir prblem olduğunun altını çizen Druckenmiller, "Muhtemelen bu şakayı hatırlamıyorsunuzdur, fakat 5 veya 6 yıl önce kriptonun sorununu arayan bir çözüm olduğunu söylemiştim. Bu yüzden kriptoya ilk akında katılmadım, çünkü dolar vardı" diye konuştu.

Kripto paralar daha çok insanı mağdur edecek!

Kripto para yatırımları meclis gündeminde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön