29 / 03 / 2024

Kripto paralar gayrimenkul sektöründe de yerini alıyor!

Kripto paralar gayrimenkul sektöründe de yerini alıyor!

Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli sanal para birimi Bitcoin, yüzde 20'den fazla artışla 48 bin dolara yaklaştı ve tarihi bir rekor kırdı. Türkiye'de ilk defa bir inşaat projesi bitcoin ile satış yaptığını duyurdu.



Dünya çapında bir çok kurumsal firmanın yakın takibine giren kripto para birimlerine Türkiye’den de ilgi oldukça yüksek. Kripto para birimlerini geleceğin ticaret aracı şeklinde tanımlayan Projekspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş, Türkiye’de bir ilk olarak, Bitcoin ile gayrimenkul satışı yaptıkları kampanyalarını duyurdu.

Kripto paralar gayrimenkul sektöründe de yerini alıyor!

Akbaş; pandemi ile birlikte hızlı bir dijitalleşmenin içerisinde hayatın her alanında devrim geçirildiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

“Kripto paranın önümüzdeki yıllar içerisinde daha çok hayatımıza gireceğini biliyorduk. Yıllar içerisinde tüm gayrimenkul satışlarının bu tür para birimleri ile yapılacağını öngörüyoruz. Bununla ilgili de bir süredir ekibimizle konu ile ilgili çeşitli alt yapı çalışmaları ve Bitcoin ile gayrimenkul satışı yapılabilecek online platform hazırlıklarını yapıyorduk. Ancak kripto paranın bir anda Dünya’nın gündemine oturması ile birlikte biz de planlarımızı erkene çektik. Bugün itibariyle Türkiye’de ilk olarak, satışını yürüttüğümüz 2D İstanbul İnşaat tarafından Büyükçekmece – Mimaroba’da hayata geçirilen Flowers Park projemizde Bitcoin ile gayrimenkul satışına başlıyoruz.
Son yıllarda turizmden gıdaya, tekstilden eğitime kullanım alanı iyice yaygınlaşan kripto para birimleri ile 3 Bitcoin’den başlayan fiyatlarla artık yepyeni bir ev almak mümkün olabilecek. Projekspert Gayrimenkul olarak, danışmanlık yaptığımız diğer gayrimenkul işlemlerinde de hizmet bedelimizi kripto para olarak ödeme imkanı sağlayan öncü emlak ofislerindeniz.”

Flowers Park, Mimaroba’nın en merkezi lokasyonunda, denize ve merkeze yürüyüş mesafesinde, E5’e 500 metre, toplu ulaşım aksında, 13 bin 500 metrekare üzerinde sadece 190 seçkin daireden meydana gelen site içerisinde bulunuyor.


Web: www.flowerspark.net

Flowers Park Mimaroba'da fiyatlar  4.950 TL’den başlıyor!


Geri Dön