04 / 05 / 2024

Kripto paralarda son durum! Ayı zamanı bitti mi?

Kripto paralarda son durum! Ayı zamanı bitti mi?

Kripto para piyasası son zamanlarda inişli çıkışlı bir halde. Uzmanlar kripto paralarla ilgili son durumu değerlendirirken Ayı sezonunun henüz bitmediğini ifade etti. 



Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü ayı piyasasının henüz sona ermediğini belirtip; “Yaşanan yükseliş tepkiden kaynaklanmakta. Bu nedenle yukarı doğru uzun bir yolculuğa çıktığımızı düşünmemekteyim. Para girişinin yaşanmaması, aktif ve yeni hesap sayısında çok ciddi bir artış olmaması bize Bitcoin’in bu yükseliş sürecinin kısa süreli olduğunu göstermekte. Bitcoin 23.300 ile 23.650 dolar arası bölgeyi kırmaya çalışmakta. Bu seviyelerin üzerine çıkmasıyla yaklaşık 26.500’lere kadar tepki göstermesini beklemekteyim. Öte yandan Bitcoin, Terra öncesinde 35 bin civarında idi. Terra olayı piyasadan 1,2 trilyon dolar para götürüyor. Piyasada 1,2 trilyon dolar kayıpken yeniden 30 binin üzerine çıkmamız zor gibi gözükmekte” sözlerine yer verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön