17 / 04 / 2024

Kripto paralarda son durum! Ayı zamanı bitti mi?

Kripto paralarda son durum! Ayı zamanı bitti mi?

Kripto para piyasası son zamanlarda inişli çıkışlı bir halde. Uzmanlar kripto paralarla ilgili son durumu değerlendirirken Ayı sezonunun henüz bitmediğini ifade etti. 



Bitcoin, kritik 22 bin 500 direncini kırmasının ardından yönünü 24 bin dolarlara çevirmiş durumda. Yaşanan yükseliş sonrası kripto para piyasası hacmi, 14 Haziran’dan bu yana ilk kez 1 trilyon doların üzerini görüyor. Bitcoin’deki yukarı hareketlilikten destek alan Ethereum da bir haftada yüzde 45’in üzerinde artış kaydederek bin 600 dolara taşınıyor. Tam yüzler gülmeye başlamışken Tesla’dan gelen yüzde 75’lik Bitcoin satışı açıklaması sonrası, lider kripto para birimi hızlı bir gerileme kaydederek 22 bin dolar seviyelerine dönüş yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön