19 / 04 / 2024

Kripto uzmanları Bitcoin için tarih verdi! Hazır olun!

Kripto uzmanları Bitcoin için tarih verdi! Hazır olun!

Birçok analist felaket tellallığı yaparken, Bitcoin (BTC) sektördeki yeni iflaslara ve krizlere rağmen rallisini sürdürdü.



Pek çok kripto analisti felaket tellallığı yaparken, Bitcoin (BTC) kripto camiasındaki yeni iflaslara ve krizlere rağmen rallisini sürdürdü. 

Bitcoin, Resmen Meydan Okuyor!

23.000 dolar dolaylarını geçmeyi başaran Bitcoin, son 18 haftanın en yüksek noktasına ulaştı. Bitcoin bugün itibariyle 22.918 dolardan işlem görüyor. FTX krizi esnasında zor zamanlar yaşayan Solana (SOL) ise piyasa değerine göre ilk on kripto para arasında en çok artışı kaydetti.

Kripto uzmanları Bitcoin için tarih verdi! Hazır olun!

CoinMarketCap’e göre SOL sadece bir günde %18’in üzerinde artışla 25,16 dolara ulaştı Cardano, DOGE, XRP ve BNB aynı dönemde yaklaşık %9, %7,63, %5,28 ve %5,68 oranında değer kazandı. Kripto para fiyatlarındaki bir gecede yaşanan artış, 66.850 trader’ın tasfiye edilmesine yol açtı. Coinglass’ın verilerine göre, toplam tasfiye sayısı 299.48 milyon dolar oldu. Özellikle, kripto para piyasasının değeri, geçen Kasım ayında 1 trilyon dolar eşiğini kaybettikten sonra bir gecede %6’nın üzerinde artarak 1.04 trilyon dolara ulaştı. FTX‘in yarattığı domino etkisinin artçı sarsıntıları ise devam ediyor. Mevcut ralli, sektördeki yeni iflasların piyasayı yeniden etkileyeceğine dair korkulara rağmen geliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön