25 / 04 / 2024

Kriptolarda büyük gerilim! Yatırımcılara bomba haber: Binlercesi çökecek! 

Kriptolarda büyük gerilim! Yatırımcılara bomba haber: Binlercesi çökecek! 

Kripto firmaları binlerce dijital para birimi ve blokzincirin çökeceğine dikkat çekerek, piyasa eski ".com" günleriyle karşılaştırıldı ve kötülerin elenmesinin pazarı olumlu etkileyeceğine vurgu yapıldı. Peki kriptolar değerlenecek mi? 



Birkaç kripto para birimi piyasası oyuncusu CNBC’e, binlerce token’ın çökeceğine ve mevcut blokzincir sayısının da geelcek senelerde gerileyeceğine dikkat çekti. Şu an da 19 bini aşkın kripto para ve düzinelerde blokzinciri platformu mevcut. 

Kriptolarda büyük gerilim! Yatırımcılara bomba haber: Binlercesi çökecek!  

Ethereum gibi bir blokzincir platformu, farklı pek çok dijital para biriminin üzerine inşa edilebildiği temel teknolojiyi meydana getiriyor. 

Peki kripto paraları neler bekliyor? Kriptolar değerlenecek mi? Bitcoin'de son durum ne? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön