26 / 04 / 2024

Kriptolarda düşüş sürüyor! Yatırımcıların paniği artıyor! Bitcoin ve Ethereum'u neler bekliyor?

Kriptolarda düşüş sürüyor! Yatırımcıların paniği artıyor! Bitcoin ve Ethereum'u neler bekliyor?

De-Fi sisteminin en büyük sabitkoinlerinden Terra'daki çöküşün etkileri sürüyor. Kripto para sektörünün tamamında değer kaybı devam ederken, De-Fi bağlantılı tokenlardaki değer kaybı daha da çok oldu. 



Merkeziyetsiz finansın (De-Fi) en büyük deneylerinden birine destek olan blok zincir ekosistemlerinden Terra sabitkoindeki çöküş, ayı piyasasına girmiş olan kripto paralardaki değer kaybını daha da büyüttü. 

Terra yetkililerinin yeni bir blok zincirle yeniden hayata geçirme planlarına karşın, De-Fi dünyasının geri kalan bölümü ikna edilmiş gibi durmuyor. Buna ek olarak, Ethereum’u daha enerji verimli hale getirecek süreçte gerçekleşen bir hata da kriptolarla ilgili tedirginliği artırdı. 

Kriptolarda düşüş sürüyor! Yatırımcıların paniği artıyor! Bitcoin ve Ethereum u neler bekliyor?

Peki kripto paralarda son dakika gelişmeleri neler? Kriptoları neler bekliyor? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön