26 / 04 / 2024

Kristal Residence cazip fiyatlarla satışa çıktı!

Kristal Residence cazip fiyatlarla satışa çıktı!

İHLAS İnşaat'ın Kristal Şehir projesinin residence bölümünü oluşturan blokların ilki satışa çıktı. Kristal Residence markasıyla satışa sunulan 35 katlı blok içerisinde 306 adet 1 + 1 konut bulunuyor...



İHLAS İnşaat'ın Kristal Şehir projesinin residence bölümünü oluşturan blokların ilki satışa çıktı. 

Kristal Residence markasıyla satışa sunulan 35 katlı blok içerisinde 306 adet 1 + 1 konut bulunuyor. 


Kristal Residence içerisinde 1 + 1 dairelerin fiyatları 5'inci kata kadar 352 bin liradan başlıyor. 

Gayrimenkul yatırımlarıyla büyük değer kazanan ve prim yapan Beylikdüzü'nün merkezinde konumlanan Kristal şehir, cazip ödeme imkânlarıyla ve ekonomik fiyatlarla alıcı buluyor. 


Bölgenin en hareketli noktasında konumlanan proje, önünden geçen metrobüs hattıyla daha da değerli bir konuma ulaşıyor. Tamamı nakit ödemelere özel yüzde 5 indirim uygulanan Kristal Residence'ta yüzde 20 peşinat verildiği takdirde kalan miktar 48 ayda yüzde 0.70 vade farkıyla ödeniyor. 2015 yılının sonunda teslimleri gerçekleştirilecek olan Kristal Residence'ta 3 + 1 dairelerin fiyatları 700 bin lira seviyelerinden başlıyor. 


Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Esenyurt'un kesiştiği noktada inşasına devam edilen Kristal Residence'ta ultra lüks olanaklar ve residence hizmetleri sunuluyor. Proje içerisinde Türk hamamı, yüzme havuzu, sauna, güvenlik, spor alanları gibi birçok donatı bir arada bulunuyor. Proje, E-5 Otoyolu üzerinde yer alıyor. TÜYAP'ın yanı sıra Metro, Carrefour, Migros, Real, Bauhause, Media Markt gibi alışveriş merkezlerine de komşu Kristal Şehir'in hemen önünden metrobüs geçiyor. 


Habertürk Gazetesi 


Geri Dön