25 / 04 / 2024

Kristal Residence nerede?

Kristal Residence nerede?

Firma: Maknoon Grup

Proje: Kristal Residence

Dairelerin tamamının 1 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Kristal Residence nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü deniliyor. Projede yer alan dairelerin satış sürecine başlandı...



Maknoon Grup tarafından yaşama geçirilen  Kristal Residence  nerede sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projenin zemin ve birinci katında mağazalar mevcut. 


Teslimlerine 24 ay sonra başlanması öngörülen Beylikdüzü Kristal Residence'ta yer alan daireler modüler sistemle 2 oda 1 salon ya da 3 oda 1 salona dönüştürülebiliyor. 


İçerisinde yangın ve yük taşımaya uygun toplam 6 adet asansör bulunan Kristal Residence nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde cevabı veriliyor. 


Kristal Residence nerede?


36 katlı tek blok halinde konumlanan Kristal Rezidans'ta yer alan daireler ofis olarakta kullanılabiliyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


Toplam 315 adet dairenin bulunduğu Kristal Residence Beylikdüzü projesinde yer alan dairelerin fiyatları 227 bin dolar ile 300 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor.


Dairelerin alanlarının 100,53 metrekare olarak belirlendiği Kristal Rezidans Beylikdüzü'nün sosyal imkanları içerisinde;  cafe, restoran, bay bayan fitness salonu ve sauna bulunuyor. 


Telefon: 0505 452 13 63

Web: http://www.kristalresidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön