26 / 04 / 2024

Kristal Residence ödeme koşulları

Kristal Residence ödeme koşulları

Firma: Maknoon Grup

Proje: Kristal Residence

Dairelerin teslimlerine 24 ay sonra başlaması planlanan Kristal Residence ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde hayata geçiriliyor...



İçerisinde toplam 315 adet dairenin bulunduğu Kristal Residence ödeme koşulları hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


Kristal Rezidans projesinde; cafe, restoran, bay bayan fitness salonu ve sauna gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Projede fiyatlar 227 bin dolardan başlıyor. 


Kristal Residence ödeme koşulları kapsamında peşin ödeme yapmak mümkün. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor. 


Kristal Residence ödeme koşulları


Dairelerin modüler sistemle 2 oda 1 salon ya da 3 oda 1 salon olarak genişletilebildiği Kristal Rezidans'ta toplam 315 adet daire bulunuyor. 


Konutların satışlarına başlanan Beylikdüzü Kristal Residence'ta yer alan dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor. 


İçerisinde 1 oda 1 salon dairelerin bulunduğu  Kristal Residence  ödeme koşulları dahilinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 


Telefon: 0505 452 13 63

Web: http://www.kristalresidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön