25 / 04 / 2024

Kristal şžehir Konut Projesi'nde 211 bin TL'ye 3+1!

Kristal şžehir Konut Projesi'nde 211 bin TL'ye 3+1!

Kristal şžehir Konut Projesi'nde alanları 140 metrekare 3+1'ler 211 bin TL'den başlayarak 240 bin TL'ye kadar yükseliyor. Kristalşehir"de, sadece yüzde 20"lik alana bloklar yerleştiriliyor...



 Kristal şžehir Konut Projesi'nde fiyat ve konut tipleri şöyle;

İhlas Holding'in 5 bin konutluk yeni projesi Kristal şžehir'de 18 konut bloğu ve 2 adet E-5 girişli residence kuleden meydana geliyor. 155 bin metrekarelik bir arsa üzerinde inşa edilecek olan projede 24 saat kapalı devre kamera kayıt sistemi, profesyonel güvenlik ekibi, kontrollü araç girişi ve farklı donanımlarıyla Kristalşehir, teknolojik tedbirleriyle konutlardaki sakinlerinin güvenliğini ön planda tutuyor. Projenin altında yer alan kat erişimli otoparklarda her daire için yeterli park alanı yer alacak.

Kristal şžehir; E5 karayolu üzerinde, TÜYAP"ın yanı sıra Metro, Carrefour, Migros, Real, Bauhause, Media Markt gibi büyük alışveriş merkezlerine de komşu konumda yükselecek. Kristalşehir"de bloklar sitenin tam ortasında yer alan geniş yeşil alanları, göl cafeleri ve göletleriyle, yüzde 80"i yeşil alanlara ve sosyal mekanlarıyla dikkat çekiyor. Kristalşehir"de, sadece yüzde 20"lik alana bloklar yerleştiriliyor.

120 bin metrekarenin yeşil alana ayrıldığı projede, 11 bin metrekarelik alışveriş merkezi, 10 bin metrekarelik kapalı sosyal tesis, göletler, koşu parkurları ve havuzların etrafında yer alan alışveriş alanları, kapalı yüzme havuzu, fitnesslar, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol sahaları, koşu ve yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları yer alacak.

Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece"nin kesiştiği kavşakta inşa edilecek olan Kristalşehir, Marmara Denizi ile Büyükçekmece manzarasına sahip olması sebebiyle emsallerine oranla daha avantajlı bir konumda bulunuyor.

 

http://www.kristalsehir.com/

0212 454 45 90          

 

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön