28 / 03 / 2024

Kritik tarihi açıkladı! Dolar 4 gün sonra resmen çakılacak!

Kritik tarihi açıkladı! Dolar 4 gün sonra resmen çakılacak!

Ekonomist Necmettin Batırel,  dolar kuru için kritik bir tarih açıkladı. Demirel, o tarihi işaret ederek yatırımcıları uyardı. İşte detaylar…



Dolar kurunun düşeceği yönünde yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren ekonomist Necmettin Batırel, bu sefer çok yakın bir tarih vererek yatırımcıları uyardı. Dolar kuruna ilişkin yaptığı tahminlerle büyük yankı uyandıran ekonomist Necmettin Batırel'den çok konuşulacak bir açıklama daha geldi.

Bir süredir yaptığı açıklamalarla dolar kurunun düşeceğini belirten ekonomist Necmettin Batırel, Türk lirasının değer kazanacağına dair tahminlerini de belirtmeye devam ediyor.

 Kritik tarihi açıkladı! Dolar 4 gün sonra resmen çakılacak!

Ekonomist Batırel, o tarihi işaret ederek yatırımcıları uyardı. İşte detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön