19 / 04 / 2024

KT Kira Sertifikaları'nın 75 milyon TL'lik tahvilinin 1. kupon ödemesi tamam!

KT Kira Sertifikaları'nın 75 milyon TL'lik tahvilinin 1. kupon ödemesi tamam!

KT Kira Sertifikaları tarafından ihracı gerçekleştirilen 75 milyon TL nominal değerli, 3 ayda bir kupon ödemeli TRDKTVK42023 ISIN kodlu finansman bonosunun 1. kupon ödemesi yapıldı.



KT Kira Sertifikaları, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ihraç edilmiş Olan TRDKTVK42023 ISIN kodlu kira sertifikası kupon ve anapara ödeme işlemi hakkında açıklama yaptı.

KT Kira Sertifikaları tarafından ihracı gerçekleştirilen 75 milyon TL nominal değerli 91 gün vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli, TRDKTVK42023 ISIN kodlu tahvilin 1. kupon ödemesi gerçekleşti.

KT Kira Sertifikaları'nın KAP açıklaması:

KT Kira Sertifikaları nın 75 milyon TL lik tahvilinin 1. kupon ödemesi tamam!

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


Geri Dön