27 / 04 / 2024

Küba'ya ilk Türk otel yatırımını Rixos yapacak!

Küba'ya ilk Türk otel yatırımını Rixos yapacak!

Rixos Otelleri’nin CEO’su Buğra Berberoğlu, Küba'da 3-4 farklı otel için pazarlıklarının sürdüğünü, yıl sonuna kadar bu görüşmelerden birini sonuçlandırmayı planladıklarını söyledi.



Komünizmin son kalesi Küba’ya ilk büyük Türk yatırımını Rixos yapıyor. Rixos Otelleri’nin CEO’su Buğra Berberoğlu, Küba'da 3-4 farklı otel için pazarlıklarının sürdüğünü, yıl sonuna kadar bu görüşmelerden birini sonuçlandırmayı planladıklarını söyledi. Berberoğlu, ‘Yıl sonuna kadar Türk bayrağını Küba’da dalgalandırmayı planlıyoruz” dedi. Yurtdışı yatırımlarını hızlandıran grup, Karayipler dışında Miami, Malpler, Meksika, Malezya, Dubai gibi yeni lokasyonlara da yayılmayı hedefliyor. Grup, 2020 yılına kadar otel sayısını 60’a çıkarmayı hedefliyor.


Kapı kapı geziyoruz

30 oteliyle Rixos’un yılda 1 milyon ziyaretçi ağırladığını vurgulayan Berberoğlu, “Kriz geldi’ deyip, kaderciliğe boyun eğmedik. Yeni, bakir pazarlara bakıyoruz. Ortadoğu’da 4 arkadaş kapı kapı gezip müşteri getirmek için çalışıyor. Rusya’da 17 TV kanalı 9 radyoda bütün gün Rixos spotları dönüyor” ifadelerini kullandı.


Akşam



Geri Dön