29 / 03 / 2024

küba türk yatırımları

küba türk yatırımları

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

Küba'ya ilk Türk otel yatırımını Rixos yapacak!

Rixos Otelleri’nin CEO’su Buğra Berberoğlu, Küba'da 3-4 farklı otel için pazarlıklarının sürdüğünü, yıl sonuna kadar bu görüşmelerden birini sonuçlandırmayı planladıklarını söyledi.

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına çevirdi! Konut fiyatları yurt dışı ile yarışır halde...

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar rotayı yurt dışına çevirdi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Türk yatırımcıları 128 ülkede varlığını sürdürüyor!

Yurt Dışı Yatırım Anketi verilerine göre, Türk yatırımcılar 2022 yılı sonu itibarıyla 128 ülkede faaliyetlerine devam ediyor.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

2021 yılında Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırımları ne kadar?

Türk yatırımcıların 2021 sonunda yurt dışında ne kadar yatırım yaptıkları belirlendi. İşte 2021 sonu itibariyle Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırım rakamları!

White City Living'ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansman düzelendi. Düzenlenen lansmanda konutlar özel fiyat avantajlarıyla Türk yatırımcılara özel avantajlar sağlıyor.

küba türk yatırımları Haberi

küba türk yatırımları

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kübalı mevkidaşı Bruno Rodriguez Parrilla ile görüştü. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Küba Dışişleri Bakanlığında gerçekleşen görüşmenin ardından heyetler arası bir toplantı yapıldığı bildirildi.

Görüşmelerde iki ülke arasındaki mevcut ilişkilerin nasıl daha ileri götürülebileceğinin ele alındığı, başta Venezuela olmak üzere bölgedeki gelişmelerin de konuşulduğu belirtildi.

Çavuşoğlu, görüşmeye ilişkin Twitter üzerinden hesabından yaptığı açıklamada, "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

- "TBMM, Parlatino'da gözlemci olacak"

Bakan Çavuşoğlu, Küba Halkın Gücü Parlamento Başkanı Estaban Lazo Hernandez ile de görüştü.

Çavuşoğlu bu görüşmeye ilişkin paylaşımında da "Türkiye-Küba ilişkileri çok iyi düzeyde. Parlamentolararası temasları artıracağız. TBMM, Parlatino'da (Latin Amerika Parlamentosu) gözlemci olacak." dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Küba Bakanlar Konseyi Başkan Yardımcısı Ricardo Cabrisas ile de bir görüşme...