29 / 03 / 2024

Küçükçekmece'ye dev yatırım!

Küçükçekmece'ye dev yatırım!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz projelerin startını, İlçe Kaymakamı Harun Kaya, İlçe Müftüsü Mustafa Temel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut ve muhtarlar ile birlikte düğmeye basarak verdi.




Küçükçekmece Belediyesi projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu projelerden birinin daha temeli bugün atıldı. Sefaköy Anadolu Sokak'ta yer alan Sultanmurat Meydan Düzenlemesi, Kapalı Pazar Yeri ve Yeraltı Otoparkı projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.


TÖRENE YOĞUN KATILIM


Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, 5.700 metrekare alanda gerçekleştirilecek olan projelerin startını, İlçe Kaymakamı Harun Kaya, İlçe Müftüsü Mustafa Temel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut ve muhtarlar ile birlikte düğmeye basarak verdi. Törene Küçükçekmeceliler de yoğun ilgi gösterdi.


"BİZİM LÜTFUMUZ DEĞİL, GÖREVİMİZ"


Törende konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, bu yeni yatırımın Sultanmurat ve Fevzi Çakmak Mahalles'ne hayırlar getirmesini temenni ederek, ilçede yapılacak olan diğer projeleri vatandaşlarla paylaştı. Karadeniz," Kapalı pazar yerlerimizle ilçemiz daha modern bir görünüme kavuşacak. Sokak arasındaki pazar yerleri ilçemize yakışmıyor. Pazarcı esnafımız da mağdur edilmeyerek, yeni pazar yerinde öncelik onların olacak. Bu alanın inşaatı sırasında komşularımıza vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı özürdileriz. Alan tamamlandığında buraya dinlenme alanı, spor kompleksi, kapalı pazar yeri ve otopark kazandırılmış olup, meydan düzenlemesi de yapılmış olacak. 19 milyona mal olacak bu alan, sizin alınterinizle vergilerinizle yapılıyor. Bizim lütfumuz değil, görevimiz "diye konuştu.


İlçe Kaymakamı Harun Kaya ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Karadeniz'e teşekkür ederek, projelerin Küçükçekmece'yi her geçen gün güzelleştirdiğine dikkat çekti. Törende açılışın hayırlara vesile olması adına kurban da kesildi.


Yatırım dahilinde; Sultanmurat Meydanı, 500 tezgahlık kapalı pazar yeri, kurban kesim alanı, dinlenme, gezi ve spor alanları, kafeler ve 360 araç kapasiteli yeraltı otoparkının yapımı tamamlanarak, Küçükçekmeceliler'in hizmetine sunulacak.


Küçükçekmece Belediyesi


Geri Dön