26 / 04 / 2024

Küçükköy Essenora ev fiyatları!

Küçükköy Essenora ev fiyatları!

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Küçükköy Essenora ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. 6 blok halinde inşa edilen projede nakitte yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor.



Essenora Evleri İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy'de hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


Küçükköy Essenora ev fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin Haziran 2016'da gerçekleşeceği projede 758 adet konut, 12 adet dükkan ve 1 adet market bulunuyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora'nın sosyal alanları; sauna, buhar odası,  yüzme havuzu, fitness center, kapalı otopark, mini spor alanları , çocuk oyun alanları ve dinlenme alanlarından oluşuyor. 


Tamamı peşinde yüzde 15, yüzde 25 peşinde yüzde 3, yüzde 50 peşinde ise yüzde 7 indirim yapılan Essenora Residence 6 bloktan meydana geliyor. Proje Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. 


Küçükköy Essenora ev fiyatları 397 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiz, peşinatsız, kefilsiz ve vade farksız 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 


Essenora Rezidans nerede?

Adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 


Küçükköy Essenora satış ofisi 

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön