25 / 04 / 2024

Kuriş Kule Kartal fiyatlar!

Kuriş Kule Kartal fiyatlar!

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı

Proje: Kuriş Kule

Haberimizden ulaşabileceğiniz Kuriş Kule Kartal fiyatlar ile ilgili ayrıntılı bilgiler için iletişim bilgileri de haberimizde yer alıyor. Proje Delta Yapı ve Kılıçoğlu ortaklığı ile hayata geçirildi...



Kuriş Kule Kartal fiyatlar ile ilgili bilgiler öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje Anadolu Yakası Kartal'da konumlandırılıyor.


Delta Yapı ve Kılıçoğlu imzası taşıyan Kuriş Kule, 29 katlı tek blok olarak planlandı. Projede toplam 190 adet ofis ve 30 adet ticari birime yer veriliyor.


Kuriş Kule Kartal Projesi'nde yer verilen mağazaların büyüklükleri 175 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiyor, ofislerin alanları ise 85 metrekare ile 870 metrekare arasında değişiyor.


Kuriş Kule Kartal fiyatlar


Kuriş Kule Kartal fiyatlar doğrultusunda projedeki ofislerin metrekare birim fiyatı 6 bin 500 TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılmadı hedefleniyor.


Kartal  Kuriş Kule  ulaşım :  Ankara  Asfaltı Cevizli Kavşağı, Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Grişi Önü Cevizli, Kartal / İstanbul


Telefon: (0216) 370 04 00

Web adresi: www.kuriskule.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön