28 / 03 / 2024

Kurtköy Arma Residence'ta 177 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla!

Kurtköy Arma Residence'ta 177 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla!

Okkalar İnşaat, Kurtköy'de inşa ettiği Arma Residence'da hemen teslim son daireler için Ramazan kampanyası başlattı. Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, 60 ay vadeye sıfır faiz uygulanacak.




Okkalar İnşaat, Kurtköy'de inşa ettiği Arma Residence'da hemen teslim son daireler için Ramazan kampanyası başlattı.  Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, 60 ay vadeye sıfır faiz uygulanacak. Ayrıca, satın alıp kiralama yapmak I isteyenlere ücretsiz kiralama desteği de sunulacak. Daire fiyatlarının 177 bin 600 TL'den başladığı projede kampanya süresince peşin alımlarda ise cazip indirimler uygulanacak. 

264 dairenin bulunduğu rezidansta yer alan 20 adet ticari birimin tamamının satılmış durumda olduğunu söyleyen Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, "Satışı gerçekleşen dairelerle birlikte bu üniteler de önümüzdeki günlerde aktif hale gelmeye başlayacak. 

Kurtköy bölgesinde ekonomik koşullarda rezidans sahibi olmak isteyenleri bu fırsatı değerlendirmeye davet ediyoruz" diye konuştu. 



Telefon : 0216 702 17 84

Web adresi : www.armabusinesslife.com


Posta



Geri Dön