26 / 04 / 2024

Kurtköy Star Port Residence ne zaman teslim?

Kurtköy Star Port Residence ne zaman teslim?

Firma: Paşhan İnşaat

Proje: Star Port Residence

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşan Kurtköy Star Port Residence ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 36 ay sonra deniliyor...



İçerisinde; 237 adet konut ve 14 adet dükkan bulunan Kurtköy  Star Port Residence  ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. 


Paşhan İnşaat imzasıyla inşa edilen Star Port Residence Evleri, 5 bin 308 metrekare arsa alanına sahip. Proje tek blok halinde konumlanıyor. 


Dairelerin teslimlerine başlanan Kurtköy Star Port Residence ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 3 yıl sonra deniliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Yüzde 40 peşinatla 36 aya kadar faizsiz taksitlendirme avantajı sağlanan Starport Residence Kurtköy'ün yüzde 60'ı yeşil alan için ayrıldı. 


Pendik Star Port Residence'ta; açık - kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, hamam, kafeterya, resorant, konfrens salonu, mescit, 7 bin 700 metrekare peyzaj, 260 araçlık otopark alanı gibi sosyal imkanlar mevcut.


Kurtköy Star Port Residence ne zaman teslim sorusuna 36 ay sonra cevabı veriliyor. Projede yer alan konutların satış sürecine başlandı.


Kurtköy Star Port Residence iletişim bilgileri

Tel: 0216 482 85 85

Web: www.starportresidence.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön