29 / 03 / 2024

Kurtköy Zin D Natura satılık daire!

Kurtköy Zin D Natura satılık daire!

Firma: Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş.

Proje: Zin D Natura

Yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılan Kurtköy Zin D Natura satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 205 bi TL'den başlayarak değişiyor...



Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş. tarafından inşa edilen Kurtköy  Zin D Natura  satılık daire tiplerinin alanları 60 metrekare ile 217 metrekare arasında değişiyor. Proje, 11 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. 


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Zin D Natura nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Pendik-Kurtköy cevabı uygun görülüyor. Projede; yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, masa tenisi ve çocuklar için oyun salonları açık ve kapalı otopark, hobi bahçeleri, yürüyüş parkurları gibi sosyal olanaklar sunuluyor.


Viaport, Pendik Marina ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın uzaklıkta yükselen Kurtköy Zin D Natura satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Kurtköy Zin D Natura satılık daire!


Kurtköy Zin D Natura ödeme planı!


Kurtköy Zin D Natura ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılıyor. 


Toplam  91 adet konuttan meydana gelen Kurtköy Zin D Natura satılık daire fiyatları 205 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3 - 4 katlı 5 blok halinde yükselen projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor. 


Zin D Natura Evleri iletişim:

Telefon: 0 (216) 482 95 34

Web Adresi: http://www.zin-d.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön