25 / 04 / 2024

Kuşadası Cazibe Villaları´nda 110 bin Euro´ya!

Kuşadası Cazibe Villaları´nda 110 bin Euro´ya!

Kuşadası Cazibe Villaları, mimar Erdoğan Elçi´nin imzasını taşıyor



Butaş İnşaat tarafından 2007´de Aydın Kuşadası´nda temeli atılan Cazibe Villaları 46 villadan meydana geliyor.

Cazibe Villaları, 13 bin 958 metrekare arsa alanına ve 5 bin 563 metrekare inşaat alanına sahip bir proje.

120 metrekare 3+1 dublekslerden oluşan Cazibe Villaları´nda fiyatlar 110 bin euro ile 140 bin euro arasında değişiyor.

Cazibe Villaları´nda, kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Garanti Mortgage ile kredi kullanarak ev sahibi olmak mümkün.

Cazibe Villaları´nda 18 konutun satışı tamamlandı.

Mimar Erdoğan Elçi´nin imzasını taşıyan Cazibe Villaları Kuşadası Merkez'e 8 kilometre, Migros ve Tansaş´a 500 metre, Kipa Alışveriş merkezine ise 1 kilometre mesafede bulunuyor.

Proje hakkında:

Eşsiz gün batımı ve deniz manzaralı bir tepe üzerinde inşa edilmekte olup, 4 yapı adası üzerinde toplam 46 villadan oluşmaktadır. Sitemizde çocuk havuzları emniyet korkulukları ile ayrılmış 4 adet büyük yüzme havuzu ve güneşlenme alanları mevcuttur.

Cazibe villalarının mimarisi ve yerleşimi sakinlerine kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde tasarlanmış olup doğa ile iç içe geniş yeşil alanlar içinde huzurlu ve sakin bir yaşam olanağı sunmaktadır.

Bina dış cephesinde ahşap ve taşın buluşması görünüme zenginlik ve güzellik kazandırmış olup geniş alt ve üst teraslarda dış yaşam alanları oluşturulmuştur.

Cazibe Villaları dış duvarları hafif, sağlam, izolasyon özelliği olan ve volkanik taştan üretilen Bims Blok tuğladan yapılmış ve dış sıvada Fugalı sıva tercih edilmiştir.

Bina çatıları demir konsriksiyon üzerine osb, daha sonra  ahşap kaplama ve polyesterli mebranla kaplanmış üzeri kiremit ile örtülmüştür. Bina temel altında su basman hizasına kadar yapılan bohçalama ile birlikte villaların yalıtımı temelden çatıya kadar titizlikle gerçekleştirilmiştir. Suya karşı %100 izole sağlanmıştır.

Çazibe Villalarında bina içlerinde birinci sınıf malzeme ve işçilik kullanılmıştır. Salonda Robax camlı Invicta şömine tüm bina içi ısıtmayı sağladığı gibi görsel bir şölende sağlamaktadır.

Duvarlar alçı saten olup bütün odalar kartonpiyer ile dönülmüştür. Yatak odaları zemini ahşap parke olup iki adet gömme yüklük bulunmaktadır. Dış cephe pencere ve teras kapıları çift camlı pvc ile yapılmıştır. Banyo ve tuvaletler tavana kadar motifli birinci sınıf seramik ile kaplanmıştır. Abanoz kaplama Hilton Lağobo, bir adet bir düz iki adet küvet mevcuttur.

Mutfak dolapları mdf üzerine parlak pvs kapak, kapak üstleri abanoz bantlı olup siyah granit mutfak bankosu ile birleştirilmiştir.

Teraslardaki ahşap korkuluklar özel fıranlanmış kurutulmuş ve dış cephe verniği ile kaplanmıştır. İç merdivenlerde  traverten mermer ve  alüminyum korkuluklar kullanılmıştır.

Cazibe villalarında binalar tüm teknik yönetmelik ve şartnamelere uygun olarak inşa edilmiştir.

www.peninsulaproperties.com.tr
533 457 08 30
256 614 44 81



İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön