16 / 04 / 2024

Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Haziran'da Cevizlibağ, Merkez Efendi Mahallesi'nde Toya Plaza'da kuruldu.



Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 



Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik yurt içinde ve yurt dışında otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, sauna, hamam, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, devralmak, kiraya vermek. 2. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3. Her türlü hediyelik ve turistik el sanatları, turistik eşya alım satımı yapmak. 4. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 5. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 6. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 7. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmeti vermek. 8. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirler arası ve uluslar arası yolcu taşımacılığı yapmak. 9. Hava araçları ile ambulans hizmeti vermek. 10. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak.Gerçek ve Tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 11. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 12. Şirket her türlü spor salonları, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir ve işletmesini yapabilir. 13. Şirket yukarıda yazılı olanlar dışında yararlı ve gerekli görülecek iş ve işlemlere Yönetim Kurulu'nun teklifi ve Genel Kurulun vereceği karar ile girebilir. 



Geri Dön