19 / 04 / 2024

Zafer Topaloğlu

Zafer Topaloğlu

Akro Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Zeytinburnu, Merkezefendi Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Bölge Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bölge Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran' da Zeytinburnu, Merkezefendi Mahallesi' nde kuruldu.

İkitelli Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkitelli Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan 2015 tarihinde Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi, Mevlana Caddesi, Toya Plaza'da kuruldu.

Toya Moda'yı Dice Kayek tasarladı!

İstanbul'un yeni Merkezi İş Alanı olma yolunda ilerleyen Basın Express'te inşa edilen Toya Moda projesinde mimari moda ve tasarımla buluşturuluyor. Projede en ince detaylar Dice Kayek ile hayat bulacak.

Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuştepe Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Haziran'da Cevizlibağ, Merkez Efendi Mahallesi'nde Toya Plaza'da kuruldu.

Topkapı Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Topkapı Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi Toya Plaza'da kuruldu.

Rezerve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rezerve Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Nisan 2014 tarihinde Cevizlibağ, Merkez Efendi Mahallesi, Toya Plaza'da kuruldu.

Mecidiyeköy Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mecidiyeköy Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Cevizlibağ, Merkez Efendi Mahallesi, Toya Plaza'da kuruldu

Zafer Topaloğlu Sabancı ile ortak inşaat yapıyor!

Zafer Topaloğlu şimdilerde bitirmek üzere olduğu 21 dairelik Qent İstinye lüks rezidanslarını yapıyor...

Doza Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doza Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Selim Doğan, Zafer Topaloğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Ruhioğlu tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Topaloğlu ve Yaşar Sürücü ortaklığında kuruldu.

Piyasalar erken zafer sarhoşu mu? Fed arı kovanına çomak sokar mı?

Piyasalar olumlu veriye odaklanmış ve piyasaları yukarı döndürme hedefine kilitlenmişti. ABD'den gelen enflasyon verisi piyasalara bu fırsatı sağladı. Piyasalarda zafer sarhoşluğu yaşanmaya başladı. Bu coşkulu ortamın riski ne? Fed ne yapacak?

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hüseyin Topal tarafından kuruldu.

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin  TL sermaye bedeli  ile Çağlar Ünal ve Fırat Topaloğlu tarafından kuruldu.

Zk Gayrimenkul Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zk Gayrimenkul Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kutanoğlu tarafından kuruldu.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Zafer Topaloğlu Haberi

Zafer Topaloğlu

Akro Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Zeytinburnu, Merkezefendi Mahallesi'nde kuruldu.


Akro Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik yurt içinde ve yurt dışında otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, sauna, hamam, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, devralmak, kiraya vermek. 2. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3. Her türlü hediyelik ve turistik el sanatları, turistik eşya alım satımı yapmak. 4. Yurt içinde ve dışında turizm acentaları kurmak, veya kurulmuş turizm acentaları ile devamlı veya geçici ortaklıklar...