20 / 04 / 2024

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı...




Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı.

İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül tarafından yapılan dua ile birlikte Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu,Vali Şerif Yılmaz ve il protokolü tarafından butona basılarak temel atıldı.

5 bin 870 metrekare alana inşa edilecek ve 4 milyon 550 bin TL'ye mal olacak olan hizmet binasının 2017 yılının Aralık ayında bitirilmesi hedefleniyor. 

Törene Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş,Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, bazı daire müdürleri, huzurevi sakinleri ile davetliler katıldı.




Kütahya Belediyesi





Bu haber Ufuk Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün Fatih Mahallesindeki yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, 5 bin 870 metrekare alana inşa edilecek ve 4 milyon 550 bin TL'ye mal olacak olan hizmet binasının 2017 yılının Aralık ayında bitirilmesi hedeflendiğini ifade etti. Turan," "Yeni hizmet binamız il müdürlüğü dışında Kütahya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü, kurulum aşamasında olan Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü olarak da kullanılacak. Bu yapılanma da vatandaşımızın sosyal yardımlara ve hizmetlere hızlı bir şekilde ulaşmalarını sağlayacaktır" dedi. Törende konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz da, 2016 yılının Kütahya'da kamu hizmet binalarının yenilenme yılı olacağını bildirdi. Yılmaz, "Hizmetler İl Müdürlüğü hizmet binasından başladık, Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye hizmet binası, Hükümet Konağı, İl Emniyet Müdürlüğü, Müftülüğe bağlı Evliya Çelebi Kur'an Eğitim Merkezi, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ve Tapu Kadastro Müdürlüğü hizmet binaları da yenilenecek. Özellikle depreme dayanıklılıkla ilgili eksikliklerin giderilmesi ile ilgili çalışmaların ardından hizmet binalarımızı inşallah 1-2 yıl içinde tamamlamış olacağız. Burada emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na, Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize aktarılan kaynaklardan dolayı huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül tarafından yapılan dua ile birlikte protokol tarafından butona basılarak yeni binanın temel atıldı. Törene AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, bazı daire müdürleri, huzurevi sakinleri ile davetliler katıldı. 


Ufuk


Geri Dön