24 / 04 / 2024

Kütahya Pazarlar'da dönüşüm için ilk adım atıldı!

Kütahya Pazarlar'da dönüşüm için ilk adım atıldı!

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesi için ilk adım atıldı. Proje kapsamında Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ihale düzenlendi.



Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi için ilk adım atıldı. 

Malatya Güncel Gazetesi'nde yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilen Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yapım proje ihalesi düzenlendi. 

Pazarlar'da Kentsel Dönüşüm zamanı olduğunu söyleyen Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilen Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne yapım proje ihalesini yaptı. Bu çerçevede 15 gün içerisinde ihalenin sonucunun açıklanmasını bekliyoruz. İhaleyi alan firma yer tesliminden sonra Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi kentsel dönüşümü için Mimari uygulama projeleri (tüm 60 metrekare ve 100 metrekare müstakil konut tipleri, 90 ve 120 metrekare apartman tipi konutlar, konut altı ticarethaneler, 1 adet cami), mühendislik hizmetleri projeleri (statik. Elektrik, Mekanik), çevre düzenleme (peyzaj) projesi, parsel bazında zemin, temel etüd raporlarını hazırlayacaktır. Bu ihale ile Kentsel Dönüşüm için ilk adım atıldı" açıklamasında bulundu.

Kütahya Pazarlar da dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Bir iş için iyi niyetle, umutla ve gayretle üzerinde çalışılırsa ne kadar zaman alırsa alsa da mutlaka umudun olduğunu belirten Başkan Erdoğan, "Bizim Pazarlar için en büyük umudumuz Kentsel Dönüşümün yapılmasıdır. Bunun içinde parsel bazında yapım projelerinin çizilme süreci başlamıştır"  ifadelerini kullandı.
 


Geri Dön