26 / 04 / 2024

Kütahya'da arazi kavgası: 1 ölü 1 yaralı!

Kütahya'da arazi kavgası: 1 ölü 1 yaralı!

Kütahya Aslanapa ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan kavgada bir kişi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı.



Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde, 4 dönüm tarlanın kullanımıyla ilgili akrabalar arasında çıkan kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.,

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Haydarlar köyünde yaşanan olayda 44 yaşındaki Ahmet E. dedesinden miras kalan Kayacık mevkiindeki tarlada 39 yaşındaki ortağı Muharrem Karateke ile pancar hasatı yaptıkları sırada yemek molası verdi.

Bu esnada yanlarına gelen Ahmet E'nin amcasının oğlu 38 yaşındaki Halit E. ile 20 yaşındaki Alparslan tarlanın kullanımı ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Alparslan E, Ahmet E. ile ortağına tabancayla ateş etti. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine, olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Başına mermi isabet eden Ahmet E, olay yerinde hayatını kaybetti. Alparslan E. ile Halit E, jandarmalar tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili konuşan köy muhtarı Kahraman Zeybek, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kavganın dedelerinden kalan arazi nedeniyle amca çocukları arasında arazi anlaşmasından kaynaklandığını öğrendik. Tarlada yemek yedikleri sırada olay yaşanmış. Çok üzgünüz." dedi.

Kütahya Millet Bahçesi 6 Kasım'da ihaleye çıkıyor!


Geri Dön