25 / 04 / 2024

Kuzey Alanya için yeni imar yolu!

Kuzey Alanya için yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolu için çalışmalara hız verdi.



Alanya Belediyesi tarafından Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolunda çalışmalar hızlandı.

Yeni Alany Gazetesi'nde yer alan habere göre, çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yeni imar yolunu 20 gün içerisinde hizmete sunacaklarını açıkladı.

Yücel, ''Özellikle kuzey mahalleleri için önem arz eden bir yolu daha hizmete sunuyor. Fığla ve Cikcilli Mahallesi’ni Çevreyolu’ndan Büyükhasbahçe  Mamadı Mevkii’ne bağlayacak 30 metrelik imar yolunda hafriyat ve dolgu çalışması aralıksız devam ediyor. Başkan Yücel, yeni yolun Kuzey Alanya için de önemli bir altyapı hizmeti olduğunun altını çizdi. Başkan Yücel, “Şehir genelinde ulaşım çeşitliliğini sağlayarak halkımızı tek alternatifli bir ulaşım sisteminden kurardık. 30 metrelik yolda kuzey bölgeleri için önemli bir ulaşım çeşitliliği sağlayacak. 20 gün içerisinde halkımızın hizmetine sunmuş oluruz. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu. 


Geri Dön