26 / 04 / 2024

Kuzey Yakası projesinde fiyatlar 349 bin liradan başlıyor!

Kuzey Yakası projesinde fiyatlar 349 bin liradan başlıyor!

Emlak Konut GYO, Başakşehir’deki yeni ofis projesine başladı. İçinde otel, şehir parkı ve hayvanat bahçesi gibi alanların bulunduğu proje satışa çıktı. 373 bağımsız birimin olduğu projede fiyatlar 349 bin liradan başlıyor.



Bir zamanlar İstanbul'un yeni modern kentleşme projelerinde pilot bölge olarak seçilen Başakşehir, şimdi bu niteliğini ofis projeleriyle devam ettiriyor. Emlak Konut GYO, konut projelerinden sonra şimdi de Başakşehir'de ofis projesini devreye soktu. İstanbul'un yeni yakası olarak tanımlanan 'Kuzey Yakası' projesi, Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Başakşehir'de başladı.


373 ADET BAĞIMSIZ ÜNİTE

Konut projeleri, metro hattı, entegre ulaşım ağları, sosyal ve kültürel alanlar, alışveriş merkezleri, okullar ve spor alanlarına komşu bir alanda hayata geçecek proje ofisleri, ticari alanları, oteli, hayvanat bahçesi ve dünya metropollerinde görmeye alıştığımız şehir parkıyla dikkat çekiyor. Toplamda 373 adet ofis ve otel odası ünitesinin yanı sıra birçok sosyal etkinlik mekanlarını da içerisinde barındıran Kuzey Yakası projesinde doğayla iç içe akıllı ofisler satışa çıktı. 349 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Kuzey Yakası ile ilgili açıklamalarda bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "1995'te pilot bölge olarak çalışmalara başlanan ve 2003'ten sonra süratle atılımların hızlandığı örnek bir şehircilik anlayışı ile planlı ve altyapılı olarak gelişmeye devam eden Başakşehir'de, Emlak Konut olarak 13 bin bağımsız bölüm, ulaşım, altyapı ve gerekli sosyal donatıların inşasını gerçekleştirdik" dedi.


DEĞERİ HER GÜN ARTIYOR

Başakşehir, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, entegre sağlık kampüsü, stadyumlar, resmi kurum binaları ve üniversite gibi büyük ölçekli yatırım projeleriyle donatıldığını söyleyen Kurum, "Bahçeşehir, her geçen gün değerine değer katan bir bölge. Halen merkez olarak planladığımız alanda 5 bin kişilik cami ile birlikte aynı zamanda Halkalı-3. Havalimanı metrosu, Başakşehir-Kayaşehir metrosu, Başakşehir-Olimpiyat Tramvay duraklarını ve otoparkları barındıran 25 bin metrekare alanlı meydan projemizin yapımı devam ediyor. Bu doğrultuda şimdi de Başakşehir'de İstanbul'un iş ve sosyal yaşamına yeni bir soluk getiriyoruz" diye konuştu.


3. KÖPRÜYE YAKIN

Projeyle ilgili de bilgi veren Kurum, şöyle devam etti: "Bölge ile uyum sağlayacak, doğa ile iç içe az katlı ofis ve ticari ünitelerin olduğu projeyle iş yaşamını Kuzey Yakası'nda yeniden yorumluyoruz. Kuzey Yakası içerisinde ofisler ve ticari alanların yanı sıra; otel, spor kompleksi, konser salonu, sosyal tesisler, çocuk alanları ve hayvanat bahçesi gibi faaliyet alanlarının dışında bir de dünya metropollerinde görmeye alıştığımız devasa bir şehir parkı yer alıyor." Kuzey Yakası bulunduğu konum itibarıyla ve Tem, E-5, 3. Köprü gibi bağlantı yollarına olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Proje, hayvanat bahçesinden, ofislere, kongre merkezinden otele, benzeri dünya metropollerinde olan şehir parkına kadar birçok farklı konsepti bünyesinde barındırıyor.


OTEL VE KONGRE MERKEZİ

Kuzey Yakası, toplamda 10 blokta yatay mimari konsepti ile az katlı geliştirildi. Projenin 7 blokunda ticaret ve ofis işlevi tanımlandı. Geriye kalan 2 blok otel ve kongre merkezine, 1 blok ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrıldı. Otel bloku 153 adet odası, beraber çalışabileceği kongre merkezi ve fitness-saunahavuz gibi sosyal alanlarıyla hizmet verecek. Kongre merkezi 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı odası, 83 kişilik seminer salonu ve 2 bin 100 metrekarelik lobiden oluşuyor. Ayrıca basketbol sahası ve kapalı yüzme havuzu da bulunan tesis 996 seyirci kapasitesine sahip.



Sabah 


Geri Dön