24 / 04 / 2024

Kuzu Grup Ataköy Sea Pearl ne zaman teslim?

Kuzu Grup Ataköy Sea Pearl ne zaman teslim?

Firma: Kuzu Grup

Proje: Sea Pearl

İstanbul Avrupa yakası Ataköy'de, Kuzu Grup imzasıyla yaşama geçirilen Kuzu Grup Ataköy Sea Pearl ne zaman teslim sorusuna ilk etapta Mart 2017'de, ikinci etapta Şubat 2018'de cevabı veriliyor....



8 rezidans bloku ve 1 otelden oluşan Kuzu Grup Ataköy  Sea Pearl  ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Metrekare birim fiyatı 7 bin 200 dolarla 10 bin 550 dolar arasında değişiklik gösterdiği Sea Pearl Ataköy, 547 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Konutların satışlarına devam edilen  Kuzu Grup  tarafından yaşama geçirilen Kuzu Grup Ataköy Sea Pearl ne zaman teslim sorusuna ilk etapta Mart 2017'de cevabı veriliyor. 


127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Sea Pearl Ataköy Evleri'nde; spor alanları, yürüyüş yolları, alışveriş alanları gibi sosyal olanaklar sunuluyor.


2.7 milyar dolar yatırım bedeli ile inşa edilen Sea Pearl Evleri Ataköy, konut, beş yıldızlı otel, lüks markalar, butikler ve restoranlardan meydana geliyor. 


Kuzu Grup Ataköy Sea Pearl ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak ikinci etapta Şubat 2018'de deniliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bakırköy-Ataköy'de yükseliyor. 


Tel: 0212 559 60 09

Web: www.seapearlatakoy.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön