29 / 03 / 2024

La Marin satılık ev fiyatları!

La Marin satılık ev fiyatları!

Firma: Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat

Proje: La Marin Kartal

La Marin satılık ev fiyatları 567 bin TL'den başlıyor. Proje Anadolu Yakası Kartal'da Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa ediliyor...



8 bin 200 metrekare alan üzerinde yükselen La Marin projesinde dairelerin alanları ise 80 ila 298 metrekare arasında değişiyor. Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa edilmekte olan  La Marin Kartal  projesi, 24 katlı 2 bloktan meydana geliyor.

La Marin projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede toplam 198 konuta yer veriliyor.

La Marin Kartal projesinin ortak kullanım alanlarında; açık - kapalı yüzme havuzları, yeşil alanlar, yürüyüş alanları, fitness, sauna, çocuk parkı bulunuyor. 
 

La Marin satılık ev fiyatları!

La Marin Kartal'da bu hafta sonuna özel kalan son 2+1 dairenin fiyatı 567 bin TL'den alıcısını bekliyor. Projede dairelerin Aralık 2018 tarihinde teslim edilmesi planlıyor. 

Kapısının önünde  Marmaray  İstasyonu olacak olan La Marin projesi konum olarak, hızlı tren istasyonuna, İDO iskeleleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na da yakın mesafede yer alıyor. 
 

Tel: 444 80 20    
Web: http://lamarin.com.tr 
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön