26 / 04 / 2024

La Marin satılık ev fiyatları

La Marin satılık ev fiyatları

La Marin satılık ev fiyatları 567 bin TL'den başlıyor. Proje Anadolu Yakası Kartal'da Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Bodrum'da 19.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Göl Köyü'nde yer alan alan gayrimenkulü 19 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Satılık metrekare fiyatları en çok Edirne'de değerlendi!

Emlak Endeksi Ağustos ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre, satılık metrekare fiyatları çok değer kazanan il yüzde 31,6’lık artışla Edirne oldu.

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

La Marin satılık ev fiyatları!

La Marin satılık ev fiyatları 567 bin TL'den başlıyor. Proje Anadolu Yakası Kartal'da Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Kartal La Marin satılık daire fiyatları!

Üçay ve Sercan İnşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen La Marin projesi 24 katlı iki blok olarak yükseliyor. Projede fiyatlar 665 bin TL'den başlıyor...

Mi'Marin Ayayorgi Çeşme satılık!

Suv Yapı tarafından hayata geçirilen Mi'Marin Ayayorgi Çeşme satılık daireler deniz manzaraları. Mi'Marin Ayayorgi projesinde 4+1'lere ait özel havuz bulunuyor...

Muğla'da satılık 2 arsa 10,8 milyon TL'ye!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü 2 arsayı 10 milyon 850 bin 952 TL'ye satılıyor. Arsa nitelikli taşınmazların ihalesi 15 Haziran'da saat 9:30 ve 10:00'da gerçekleştirilecek.

Muğla Milas'ta 14,2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Milas Belediye Başkanlığı satılık 5 arsayı 14 milyon 232 bin 304,8 TL'den satışa sunuyor. İhale konusu taşınmazların satış işlemi işinin ihalesi 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 13:30’da yapılacak.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

La Marin satılık ev fiyatları Haberi

La Marin satılık ev fiyatları

8 bin 200 metrekare alan üzerinde yükselen La Marin projesinde dairelerin alanları ise 80 ila 298 metrekare arasında değişiyor. Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa edilmekte olan  La Marin Kartal  projesi, 24 katlı 2 bloktan meydana geliyor.

La Marin projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede toplam 198 konuta yer veriliyor.

La Marin Kartal projesinin ortak kullanım alanlarında; açık - kapalı yüzme havuzları, yeşil alanlar, yürüyüş alanları, fitness, sauna, çocuk parkı bulunuyor. 
 

La Marin satılık ev fiyatları!

La Marin Kartal'da bu hafta sonuna özel kalan son 2+1 dairenin fiyatı 567 bin TL'den alıcısını bekliyor. Projede dairelerin Aralık 2018 tarihinde teslim edilmesi planlıyor. 

Kapısının önünde Marmaray İstasyonu olacak olan La Marin projesi...