26 / 04 / 2024

La Regina Ristorente ilk yılında kapandı!

La Regina Ristorente ilk yılında kapandı!

İtalya'dan özel şeflerin getirildiği La Regina Ristorenta ilk yılında kapandı...




Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ünal Şirketler Grubu yeme içme sektörüne girmişti.

Para'da yer alan habere göre, Antalya'daki Venedik konseptli Venezia Palace Deluxe Resort Hotel ve Ankara'daki 177 odalı Meyra Palace otellerinin sahibi olan grup, enerjide ise Kars'ın çeşitli bölgelerinde yaptığı hidroelektrik santralleriyle dikkat çekiyor.

1971'de Necati Ünal tarafından taahhüt işleri yapmak üzere kurulan grubun faaliyet gösterdiği sektörlere bir yenisini eklemişti. İtalyan tarzında La Regina Ristorenta ismiyle bir restoran açan grup, bunun için İstanbul Kadıköy'deki Koşuyolu semtini seçmişti. Mekan ünlü pastane-restoran konseptli Ceviz Ağacı'nın sırasında açılmıştı. Yeni şubeler de açma hedefleri bulunan La Regina Ristorenta için İtalya'dan özel şefler de getirilmişti.

La Regina Ristorente ilk yılında kapandı!

Grubun yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda grup şirketi Palmiye Turizm Yatırımları inşaat ve Ticaret'in Yönetim Kurulu Başkanı olan Cray Bilge Ünal'ın sahibi olduğu restoran açılışından hemen sonra pandemi patladı. Mekan açıldığından bu yana neredeyse hiç hizmet verememiş. Önceden bir kitapçıya ev sahipliği yapan bina tamamen yenilenmişti. Mekan doğru düzgün hizmet veremeden kapanmış. Binanın mal sahibi kiralık tabelası bile asmış...


Geri Dön