25 / 04 / 2024

Lal Akademi Tapu Mevzuatına Giriş eğitimi 19 Ocak’ta Ankara'da!

 Lal Akademi Tapu Mevzuatına Giriş eğitimi 19 Ocak’ta Ankara'da!

Gayrimenkul sektörünü bilgilendirmeyi amaçlayan Lal Akademi, “Tapu Mevzuatına Giriş” eğitimini 19 Ocak’ta Ankara’da gerçekleştirecek



Gayrimenkul Değerleme sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, deneyimli eleman eksiğini gidermek, sektöre nitelikli personel yetiştirmek ve sektörle ilişkili diğer kişi, kurum ve kuruluşları bilgilendirmek amacıyla kurulmuş olan “Lal Akademi”,  Tapu Mevzuatı konusunda sektörü bilgilendirmek için çalışmalarına devam ediyor.

 

Sektör mensuplarının Tapu Mevzuatı konusundaki bilgi ihtiyacını gidermek doğrultusunda yola çıkan Lal Akademi,  19 Ocak Cumartesi günü Swissotel Ankara’da gerçekleştirilecek olan eğitimle bu bilgi eksikliğini gidermeyi planlıyor.  Tapu ve Kadastro Başmüfettişi Gürsel Öcal Dörtgöz tarafından verilecek olan eğitimde, katılımcıların; tapu sicili, tapu sicillerini inceleme yöntemleri, önemli takyidatların hüküm ve sonuçları, kat irtifakı ve kat mülkiyeti konularında temel olarak bilgilendirilmesi amaçlanıyor. Bu çerçevede gayrimenkul sektöründe yer alan profesyoneller, değerleme ve danışmanlık firmaları, gayrimenkul yatırım şirketleri, finans kurumları, bankalar, inşaat şirketleri, hukuk büroları ve emlak ofisleri gibi kurum ve kuruluşların ilgili birim personellerinin Tapu Mevzuatına Giriş eğitimine katılımlarının faydalı olacağı belirtiliyor.

 

Sektörün ihtiyaçları doğrultusunda, içeriği titizlikle oluşturulan eğitimde; Genel Olarak Tapu Sicili,  Tapu Sicillerini İnceleme Yöntemleri,  Önemli Takyidatlar, Şerh ve Beyanlar, Önemli İrtifak Hakları,  Rehin Hakları, Kat İrtifakı, Kat Mülkiyeti konuları ve alt başlıkları değerlendirilecek. Eğitimin sonundaki soru-cevap bölümünde, katılımcılar merak ettikleri soruları doğrudan konunun uzmanına iletip cevap alma imkanı bulacaklar.

 

19 Ocak Cumartesi günü 14.00-18.00 saatleri arasında Swissotel Ankara’da gerçekleştirilecek olan eğitim hakkında detaylı bilgiyi 0542 404 1576 numaralı telefonu arayarak ya da [email protected] adresine e-posta göndererek alabilirsiniz.

 


Geri Dön