20 / 04 / 2024

Lapis Han İstanbul Kartal'da 0 peşinat, 0 ara ödeme!

Lapis Han İstanbul Kartal'da 0 peşinat, 0 ara ödeme!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Peşinatsız ofis sahibi olunabilen Lapis Han İstanbul Kartal projesinde ofis fiyatları 292 bin 893 TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor...



İstanbul Kartal'da yükselen  Lapis Han  projesi  Gürallar Yapı  tarafından 32 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Satış sürecinin devam ettiği projede çeşitli imkanlar sunuluyor. 


Lapis Han Gürallar'da kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness center, kreş ünitesi, etüd odası ve avlu gibi sosyal alanlar yer alıyor ve ATM, kafe, restoranlar, kırtasiyeci, copy center, otopark, vale, banka şubesi gibi imkanlar sunuluyor.


Fiyatların 292 bin 893 TL'den başlangıç gösterdiği Lapis Han projesinde 160 adet ofis ve 40 adet mağaza yer alıyor. Projede mevcut olan ofis alanları 57 metrekareden başlıyor ve lego ofis alanları ile 2 bin metrekareye kadar ulaşıyor.


0 peşinat, 0 ara ödeme ile ofis sahibi olunabilen Lapis Han İstanbul Kartal'da teslimler 2014 yılının Mart ayında gerçekleşecek. 


Kartal E-5 üzerinde, metronun hemen önünde yükselen Lapis Han İstanbul Kartal projesinde peşinat ödemeden yüzde 75 oranında banka kredisi kullanılabiliyor. Kalan yüzde 25'lik kısım teslimde ödeniyor. Ayrıca 120 aya kadar vade yapılıyor.


Kartal Lapis Han projesi konum olarak Adalet Sarayı'na 1 kilometre, kartal Araştırma Hastanesi'ne 1 kilometre, tren istasyonuna 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 kilometre, Kadıköy'e 24 kilometre mesafede inşa ediliyor. 


Lapis Han İstanbul Kartal da 0 peşinat, 0 ara ödeme!


Telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: www.gurallaryapi.com

Esra Nut AÇkı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön