20 / 04 / 2024

Lavanta'da 137 bin Euro'ya! Teslimler başladı!

Lavanta'da 137 bin Euro'ya! Teslimler başladı!

Akdeniz'de oluşan “konsept yaşam alanları“  ihtiyacına kaliteli ve özgün projelerle cevap vermek üzere Kalkan'da Lavanta projesini hayata geçiren Mediterra, Lavanta'da birinci fazdaki evlerin teslimatına başladı



Doğu Akdeniz gayrimenkul sektörünün lider yatırımcısı durumundaki ve Londra Borsasına bağlı Alternatif Yatırım Borsası'nda (AIM) işlem gören en büyük gayrimenkul şirketi olan Dolphin Capital Investors'un Türkiye'de Mediterra markası ile hayata geçirdiği ilk proje olan Lavanta, Kalkan'ın büyüleyici manzarasına hakim, etrafı tamamen zeytinliklerle ve ormanla çevrili konumunun eşsizliği, tasarıma verilen önem, kaliteli malzeme seçimi ve bitiriş dokunuşlarının yüksek standardı ile yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor.

“Yaşama yeni bir bakış” ilkesi ile planlanıyor. Şubat 2009 itibariyle örnek evi tamamlanmış ve ziyarete açık olan Lavanta'da tapu devirlerine ve anahtar teslimlerine Mayıs ayı itibariyle başlandı. Halihazırda 5 ailenin yaşamaya başladığı Lavanta'da şu ana kadar 11 evin teslimatı yapıldı ve Eylül ayına kadar da 18 evin daha teslim edilmesi planlanıyor. 

Her zevke ve ihtiyaca uygun alternatifler sunan Lavanta'da 85 metrekarelik iki odalı dairelerden, 254 metrekarelik 5 odalı müstakil villalara, farklı ihtiyaç ve tarzlara uygun 11 ayrı tipte ev mevcut.

Lavanta'da birinci fazda fiyat avantajı devam ediyor. Birinci fazda, fiyatları 137 bin Euro'dan 439 bin Euro'ya çeşitlilik gösteren iki odalı dairelerden, 5 odalı ikiz villalara kadar farklı seçeneklerde 20 konut satılıyor.

Lavanta'nın farklı seçenekleri yatırımcılara yüksek kira getirisi, keyifli yaşam arayanlara huzurlu bir ortam, muhteşem bir manzara ve keyif alacağınız onlarca aktivite sunuyor.

0212 259 19 59

0242 844 20 41

www.mediterraresorts.com
[email protected]


Geri Dön