25 / 04 / 2024

Lavender Evleri Sancaktepe satış ofisi!

Lavender Evleri Sancaktepe satış ofisi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Lavender Sancaktepe

Lavender Evleri Sancaktepe satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Sur Yapı Lavender projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...




535 konut ve 59 dükkandan meydana gelen Lavender Evleri projesi 43 bin metrekare alanda inşa ediliyor.  Sur Yapı  imzasını taşıyan Lavender Evleri projesi İstanbul Sancaktepe'ye bağlı Samandıra Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.


Sancaktepe Lavender Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 226 metrekare arasında değişiyor. Lavender Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1'ler yer alıyor.


Lavender Evleri Sancaktepe satış ofisi ile 444 5 787 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Lavender Evleri projesinde teslimler Kasım 2018'de yapılacak.


Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 + yüzde 10 indirimin sunulduğu Lavender Evleri Sancaktepe projesinde 60 ay vade farkı olmadan taksit imkanı da bulunuyor.


Lavender Evleri'nde fiyatlar 295 bin liradan başlıyor. Lavender Evleri SAncaktepe projesinde yüzme havuzu, gölet, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Lavender Evleri Sancaktepe satış ofisi!

Adres: Eyüp Sultan Cad. Deha Cad. No: 2/3A Sancaktepe/İSTANBUL



Lavender Evleri Sancaktepe satış ofisi

Tel: 444 5 787

Web: http://suryapilavender.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön