26 / 04 / 2024

Lavinya Park Mimarsinan'da son 37 konut! 147 bin TL'ye!

Lavinya Park Mimarsinan'da son 37 konut! 147 bin TL'ye!

Kullar İnşaat tarafından Büyükçekmece E-5 yanındaki Mimarsinan'da yapılan Lavinya Park Mimarsinan'da kalan 30 daire ev sahiplerini bekliyor. 108 daire, 14 mağazadan oluşan projedeki fiyatlar 147 bin TL'den başlıyor...



Mimarsinan'da Kullar İnşaat tarafından yapılan Lavinya Park Mimarsinan projesinde son 37 daire ev sahibini bekliyor. Projede fiyatlar 147 bin TL'den başlıyor.


Kullar İnşaat tarafından Büyükçekmece E-5 yanındaki Mimarsinan'da yapılan Lavinya Park Mimarsinan'da kalan 30 daire ev sahiplerini bekliyor. 108 daire, 14 mağazadan oluşan projedeki fiyatlar 147 bin TL'den başlıyor. 5 bin metrekare yeşil alana sahip olan projede daireler klima ve ankastre mutfakla beraber satılıyor. Projede kullanılan mutfak mobilyaları, vitrifiye, ankastre ürünler ve armatürlerde ünlü markalar kullanılıyor. Projedeki sosyal alanlar arasında yüzme havuzu, fitness salonu, iki çocuk parkı, oyun alanları, yürüyüş parkuru ve sosyal tesisler de yer alıyor. Lavinya markasıyla projeler üreten Kullar İnşaat'ın ortak girişim projelerinden olan Ginza Lavinya Park ve Lavinya Garden projeleri de tamamlanmak üzere. Şirketin yaptığı otomobil alşveriş merkezi Autoport'un da satışları devam ederken temeli atılan Lavinya City Beylikdüzü'nün satışlarına önümüzdeki aylarda başlanacak.

Sabah Emlak

http://www.kullarinsaat.com.tr/
0212 864 11 61


Geri Dön