26 / 04 / 2024

LeBron James efsanelerin yaşadığı malikaneyi satın aldı!

LeBron James efsanelerin yaşadığı malikaneyi satın aldı!

Basketbol sahalarının yıldızları arasında yer alan LeBron James, Hollywood'un "altın çağında" ardı ardına efsanelerin yaşadığı evi aldı.



Küçükken iş bulmak zorunda olan annesiyle mahalle mahalle gezen ve farklı evlerde yaşayan Basketbol sahalarının yıldızı LeBron James, milyon dolarlık emlak portföyüne yeni bir mülk daha kattı. Hürriyet'te yer alan habere göre, sporcu, bir dönem ardı ardına Hollywood efsanelerinin yaşadığı malikaneyi aldı.

EV, EFSANE OYUNCUYLA ÖZDEŞLEŞTİ 

Ünlü basketbolcu sinema tarihine damga vuran efsane oyuncu Katharine Hepburn'ün kariyerinin en parlak döneminde yaşadığı malikaneyi satın aldı. James bu mülk için toplamda 36,8 milyon dolar ödedi.

LeBron James efsanelerin yaşadığı malikaneyi satın aldı!

1930 YILINDA İNŞA EDİLDİ 

Beverly Hills'te çok talep gören bir bölgede yer alan bu mülk, 1930'da inşa edildi. Akdeniz tarzındaki malikane senelerce Hollywood'un ünlü erkek oyuncularından Charles Boyer'e aitti.

ÜNLÜ AKTÖRDEN STÜDYO SATIN ALDI 

1940'lı yıllarda Boyer ile dönemin önde gelen stüdyolarından biri olan RKO anlaşmazlığa düştü. Şirket Boyer ile kontratını iptal etti ve yapılan anlaşma sonrasında stüdyo, Boyer'den evi satın aldı.

ESKİ SEVGİLİSİNE SATTI 

Aslında bu anlaşmadan sonra malikane, yine dönemin milyarderlerinden Howard Hughes'un oldu. Çünkü RKO Stüdyosu'nun sahibi de oydu.  Fakat Hughes bu malikanede hiç yaşamadı. Yönetmen, yapımcı, havacı olan Hughes malikaneyi eski sevgilisi Katharine Hepburn'e sattı.

LeBron James efsanelerin yaşadığı malikaneyi satın aldı!

KARİYERİNİN EN PARLAK DÖNEMİNDE BURADA YAŞADI 

Hepburn, kariyerinin en parlak döneminde bu evde yaşadı. O yüzden de seneler içinde çok sayıda kişinin satın alıp yaşamasına rağmen bu mülk Katharine Hepburn'ün konutu şeklinde anılıyor.

ÜNLÜLER ARDI ARDINA BURADA YAŞADI 

Katharine Hepburn buradan taşındıktan sonra mülk, sinema dünyasından olmayan zenginler tarafından alındı.

LeBron James efsanelerin yaşadığı malikaneyi satın aldı!

BU EVİ ÇOK SEVDİ 

1986'da "sabun köpüğü" diye adlandırılan TV dizilerinin yapımcısı Lee Phillip Bell, 2.9 milyon dolara malikaneyi satın aldı. Yaşamını yitirene kadar da burada yaşadı.

KENDİNE ÖZEL RIHTIMI VAR 

Mülkün bu kadar gözde olmasının sebebi kendine ait bir rıhtıma da sahip olması.

BUDA HEYKELİ DE ÜNLÜ 

Yüzme havuzunun yanında yer alan Buda heykeli de bu mülkün simgelerinden biri.

EVİN EN ÜNLÜ ESKİ SAHİBİ 

Bir dönem yaşadığı bu evle adı özdeşleşen Katharine Hepburn, Hollywood'un altın çağının en parlak yıldızları arasında yer alıyor. 60 yıldan uzun süre başarılı bir şekilde kariyerine devam eden Hepburn, 12 kez Oscar adayı oldu ve 4 kez de ödülü kazandı.

LEBRON JAMES'İN İKİ MALİKANESİ DAHA VAR 


Lebron James'in bu yeni satın aldığı dışında Los Angeles'ta iki tane daha malikanesi mevcut.

 

Lebron James 23 milyon dolara ev aldı!


Geri Dön